Telefoane digitale Alcatel-Lucent Premium DeskPhonesAwarded 2014 TMC Communications Solutions Product of the Year ...
[ detalii ]


Telefoanele digitale Alcatel Reflexe sunt dupa cum spune producatorul "user friendly", adica sunt concepute sa usureze munca utilizatorului ...
[ detalii ]
Diferentiindu-se net de echipamentele produse de alte companii, telefoanele digitale Reflex sunt conectate ...
[ detalii ]
WELL Service Comtel
Sos Mihai Bravu nr. 172, Sect.2
Bucuresti

Tel:  031 425 55 45
        072 236 94 82

Fax: 031 425 55 45
E-mail: web@wellservice.ro

CIF RO14044392
Nr.ord.reg.com.: J40/6594/2001
Banca Transilvania Bucur Obor
IBAN: RO85BTRL04401202832922XX


Centrale telefonice    |    Alcatel OmniPCX Office    |    OmniPCX Enterprise
Alcatel OmniPCX Office

OmniPCX Office este un instrument de e-comunicatii.

Este un server preconfigurat care integreaza Date, Internet si Voce intr-un singur sistem. Acesta furnizeaza un serviciu complet in cel mai simplu mod posibil: OmniPCX Office este modular, ceea ce inseamna ca poate fi adaptat nevoilor specifice fiecarui client.

OmniPCX Office poate gestiona date, internet, voce si sa convearga aplicatii precum servicii internet, gestionare apel, mobilitate, CTI.

OmniPCX Office este un instument (server) cu aplicatii preconfigurate, toate cerintele clientului, aflandu-se intr-o cutie (conceptul all-in-a-box).

OmniPCX Office poate furniza aceleasi caracteristici ca un router cu un firewall, ca un server de e-mail, ca un server CTI si un server Proxy cache. Are un cost eficace: o singura infrastructura pentru Voce si Date, accesul la Internet. Este simplu de configurat: printr-un singur acces pentru interfata de management. Este usor de intretinut: clientul nu este obligat sa angajeze un manager IT deoarece are doar o singura interfata de gestionat.

In plus ALCATEL este primul fabricant care a ales LINUX, un sistem aprobat pe scara larga in industria de calculatoare. Linux este deschis multor aplicatii si in mod special serviciilor de Intenet, integrandu-se cu protocoalele principale Internet. OmniPCX Office este bazat pe protocoale standard (CSTA, TAPI IP), ceea ce inseamna ca este deschis catre o varietate larga de aplicatii construite de catre ALCATEL si partenerii sai.

OmniPCX Office are conexiuni ISDN, PSTN, xDSL, deci nu are importanta cu ce tip de retea este conectat clientul, in orice situatie acest instrument poate furniza un raspuns.

OmniPCX Office este scalabil, este foarte simplu sa maresti un sistem doar prin adaugarea unui modul, sau a unei placi sau validand o cheie soft noua deci nu se cere nici o componenta hardware noua, in plus, este posibila marirea sistemului via Business Partner Web Site.

OmniPCX Office, ofera posibilitatea de a evolua de la o solutie telefonica standard pana la o solutie de comunicatii integrata cuprinzand telefonie, LAN, internet si e-mail fara nici un hardware sau software extern aditional.

OmniPCX Office este modular la fiecare nivel. Acest lucru se face cu rack-urile disponibile in varianta mica, medie si larga, furnizate cu sloturi universale pentru placi. Exista o varietate larga de placi hardware(chiar si placi mixte) cat si o varietate mare de chei software ale sistemului. Rack-ul mic are 3 sloturi: slotul pentru CPU este dedicat si 2 sloturi universale(exceptie SLI16). Rack-ul mediu are 6 sloturi: slotul pentru CPU este dedicat si 5 sloturi universale. Rack-ul mare are 9 sloturi: slotul pentru CPU este dedicat si 4 sloturi universale, iar celelalte 4 sloturi accepta toate tipurile de placi cu exceptia UAI16 si MIX. Procesorul (CPU) modulului principal gestioneaza celelalte module. Exista doar un singur CPU per sistem. Sistemul poate fi extins prin adaugarea a inca 2 rack-uri aditionale, orice combinatie fiind posibila. De asemenea placile ce compun OmniPCX Office sunt modulare.
 
Mobilitate Alcatel OmniPCX Office

Standard ETSI
Protocolul DECT - tehnologie pico-celulara, celule situate la 30-150m distanta in functie de mediu, cu trafic mare(10.000 E/km2). Banda de frecventa de lucru este intre 1880 si 1900Mhz (UHF) cu o banda de trecere de 20Mhz, impartita in 10 canale radio. Banda de trecere a unui canal radio este de 1728Mhz iar canalele sunt despartite de o banda de 2Mhz pentru a evita interferentele intre doua canale adiacente. Transmisia este bazata pe FDMA si TDMA ca tehnici de multiplexare.Are o capacitate maxima de 120 de canale de comunicatie simultane (10 frecvente x 12TS).

GAP
Este o parte a protocolului DECT care se refera la conectarea si comunicarea intre terminale eterogene.

Principii
1- permite creerea unui wireless PBX
2- statiile de baza sunt conectate in PBX la porturi digitale
3- o statie radio de baza suporta 6 canale de comunicatie simultane pe 2 porturi digitale

Baza de actiune a IBS
- 150m teren deschis
- 30-50m orizontal si 7,5m vertical in spatii inchise

Facilitati oferite:
1. Roaming
2. Comutatie pe aceeasi statie de baza
3. Preluare intre 2 statii diferite

Accesul in sistem si selectia dinamica a canalelor.
Terminalul se sincronizeaza cu sistemul indata ce statiile de baza sunt active, primind informatii despre mediul de lucru si sistem precum si despre identitatea sa. In stand-by, comunica prin semnalizari ce indica zona de acoperire, apeluri, canale, etc. Canalele de comunicare sunt alocate dinamic,adica terminalul decide care statie de baza si ce canale sunt optime pentru comunicare.

Comutarea inter si intra celule
Raza de acoperire a unei statii este definita sub titulatura de celula Comutatia de pe o celula pe alta e comandata de terminal daca semnalul de pe statia de baza la care e sincronizat e slab si in vecinatate exista o alta statie cu semnal mai puternic.In timpul comunicatiei terminalul cauta un canal disponibil de pe alta statie de baza. Legatura fiind stabilita cu cea de-a doua baza, prima legatura e libera iar comunicarea e mentinuta de cea de-a doua baza. In cazul in care apar erori de transmisiune se comuta pe un alt canal al aceleiasi baze care confera o calitate mai buna.


2007-2014 Well Service
Home        Clienti        Centrale        Telefoane        Cablari        Contact        Link-uri