Telefoane digitale Alcatel-Lucent Premium DeskPhonesAwarded 2014 TMC Communications Solutions Product of the Year ...
[ detalii ]


Telefoanele digitale Alcatel Reflexe sunt dupa cum spune producatorul "user friendly", adica sunt concepute sa usureze munca utilizatorului ...
[ detalii ]
Diferentiindu-se net de echipamentele produse de alte companii, telefoanele digitale Reflex sunt conectate ...
[ detalii ]
WELL Service Comtel
Sos Mihai Bravu nr. 172, Sect.2
Bucuresti

Tel:  031 425 55 45
        072 236 94 82

Fax: 031 425 55 45
E-mail: web@wellservice.ro

CIF RO14044392
Nr.ord.reg.com.: J40/6594/2001
Banca Transilvania Bucur Obor
IBAN: RO85BTRL04401202832922XX

Cablari

ALCATEL CABLING SOLUTIONS acopera intreaga infrastructura de comunicatii formata din:

Sisteme de cablare structurata date-voce
Ofera solutii transparente, flexibile si de calitate pentru structura fiecarui nivel ierarhic:
- distributie pe etaj (orizontal)
- distributie in cladire (vertical)
- distributie in campus (legatura intre cladiri).

Proiectarea si implementarea de LAN-uri
Tine cont de existenta aplicatiilor de nivel inalt (client-server, multimedia etc.), de necesitatile ulterioare de reconfigurare (crestere a numarului de utilizatori, mobilitate) precum si de cerintele de crestere a performantelor pentru oricare mediu de retea.

Interconectare de retele
Se refera atat la integrarea diverselor medii de retea cat si la segmentarea retelelor si consolidarea managementului, oferind servicii complete de consultanta si asistenta.

Testare cat.5/ class D'99-155
MBps - ISO 11801 standard. Pune in evidenta parametrii de calitate ai lucrarilor executate sau va ajuta sa descoperiti punctele nevralgice ale retelei existente.

Instalari si suduri fibra optica
De tipul monotube sau tight buffer acestea sunt executate la cela mai inalte standarde de calitate oferind cea mai performanta interconectarea intre centrale digitale PABX si/sau echipamente de date in sistemele de cablare structurate.
 
PRINCIPII DE BAZA - CABLAREA CATEGORIE 5+

Sistemul de cablare structurata ENGINEERED CABLING SOLUTIONS, este unul din ultimele creatii ale concernului ALCATEL in domeniul transmisiilor private (date-voce), fiind lansat pe piata la inceputul anului 1999 in varianta specifica a sistemului national de telecomunicatii al Romaniei. Acesta fost proiectat sa rezolve toate necesitatile de transfer de informatie in format electronic ale firmelor dinamice.

Este solutia ideala pentru transmisii de date si/sau voce, asigurarea suportului fizic pentru serviciile complete ale unei centrale telefonice digitale PBX, instalarea sau mutarea usor si rapid in orice punct de lucru din retea a oricarui tip de echipament de transmisie sau comunicatie, crearea de linii private si/sau grupuri de utilizatori. Permite conectarea in retele private si publice cu o mare gama de servicii, creind astfel un sistem unitar de transmisii digitale sigure, rapide, de mare viteza si cu o substantiala reducere a costurilor de exploatare.

Sistemul este proiectat cu cele mai recente tehnologii din domeniu:
- cabinete sigure si usor accesibile cu un design modern
- echipamente pentru conexiuni performante
- cabluri de categorie 5/6/7
- cabluri fibra optica de interior sau exterior cu protectii integrale la perturbatii
- accesorii specifice de calitate pentru transport cablu in cladiri

Testarea, certificarea si garantia sistemului oferit este acordata direct de catre producator (Alcatel Competence Centre Belgium) conform standardelor internationale (ISO 11801), respectiv 15 ani sau de tipul Life Time Warranty Policy. Are la baza o idee ingenioasa si revolutionara prin care intreaga infrastructura de medii de transmisiuni dintr-o anumita cladire devine usor de descifrat si administrat. O arhitectura de cablare structurata implica existenta a 3 compunente fundamentale si anume:

o zona in care reteaua de cabluri (sau orice alt mediu de transmisiune) se conecteaza la echipamentele active
De obicei (si in mod recomandat) acesta este concentrata, impreuna cu echipamente active, intr-unul sau mai multe dulapuri metalice special proiectate numit RACK-uri. In interiorul acestora, elementele de conectare (numite pachpanel-uri) dintre mediul de transmisiune si echipamentul activ difera in functie de aplicatie. Ele asigura insa de fiecare data cea mai buna interconecatare si ofera posibilitatea depanarii si reconfigurarii rapide si in conditii de deplina siguranta. Veti putea efectua in acest fel orice modificari in cel mai mic interval si fara investitii suplimentare.

partea propriu-zisa de cabluri (sau alte medii de transmisiune) ce este distribuita in cladire
Fie ca este aplicata aparent sau ascunsa in spatele peretilor falsi ea trebuie configurata pentru o functionare cit mai indelungata si FARA ERORI la transmisiune. De aceea traseele si tipurile de cablu folosite trebuie alese cu mare grija si luind in considerare capacitatile de transfer si toate perturbatiile externe ce pot aparea (cimpuri electromagnetice puternice, solicitari mecanice etc.)

partea in care echipamentele periferice se conecteaza la echipamentele active din "miezul retelei" si anume prizele
Alegerea acestora implica luarea in calcul a capacitatilor de flux de date pe care dispozitivele periferice le cer, solicitarilor (in special mecanice) la care trebuie sa faca fata si multifunctionalitatii pe care trebuie sa o asigure. Experienta vasta pe care concernul ALCATEL o are in acest domeniu va ofera garantia unor produse la cel mai inalt standard de calitate.

Prin continua preocupare pentru cresterea performantelor si calitatii serviciilor sale, concernul ALCATEL ofera partenerilor sai de afaceri noi si noi utilitati ce se impun, cu trecerea timpului, drept referinte in domeniu. Chiar in acest moment cercetatorii concernului francez lucreaza la imbunatatirea performantelor transmisiunilor prin cablu torsadat si pune la dispozitia dumneavostra, prin intermendiul firmei noastre, ultimele noutati in domeniul serviciilor si echipamentelor de cablare structurata:   

CABLAREA CATEGORIA 6

ALCATEL CABLING SOLUTIONS lanseaza in premiera sistemul CLASS E folosind componente care se incadreaza in Category 6. Se ofera astfel posibilitatea transmisiilor de date cu o mai mare viteza si se garanteaza in acelasi timp calitatea transmisiei.

Recunoscuta pe plan mondial prin faptul ca se incadreaza in standardele internationale (ISO/ IEC, CENELEC, EIA/TIA), Class E/Cat 6 este raspunsul la cerintele noilor aplicatii care necesita viteze ridicate de transmisie a datelor. In comparatie cu Class D, Class E nu numai ca ofera o frecventa de doua ori mai mare, dar de asemenea suporta aplicatii cu transmitere full-duplex pe toate perechile cablului, multumita performantelor de nivel inalt si noilor parametri de testare cum ar fi: ELFEXT, delay skew, return loss si powersum.

Bazindu-se pe aceste standarde in continua crestere, centrul de experti al Alcatel Cabling Solutions a emis un nou certificat de garantie pentru performantele sistemele de CLASS E. Pentru a obtine aceste performante ale conexiunilor Alcatel foloseste urmatoarele componente: SYMTEK 6, GIGATEK 6 pentru cabluri si conectica EPSILON 6.

2007-2019 Well Service
Home        Clienti        Centrale        Telefoane        Cablari        Contact      GDPR     Link-uri