Telefoane digitale Alcatel-Lucent Premium DeskPhonesAwarded 2014 TMC Communications Solutions Product of the Year ...
[ detalii ]


Telefoanele digitale Alcatel Reflexe sunt dupa cum spune producatorul "user friendly", adica sunt concepute sa usureze munca utilizatorului ...
[ detalii ]
Diferentiindu-se net de echipamentele produse de alte companii, telefoanele digitale Reflex sunt conectate ...
[ detalii ]
WELL Service Comtel
Sos Mihai Bravu nr. 172, Sect.2
Bucuresti

Tel:  031 425 55 45
        072 236 94 82

Fax: 031 425 55 45
E-mail: web@wellservice.ro

CIF RO14044392
Nr.ord.reg.com.: J40/6594/2001
Banca Transilvania Bucur Obor
IBAN: RO85BTRL04401202832922XX

Alcatel OmniPCX Office
OmniPCX Office este un instrument de e-comunicatii.

Este un server preconfigurat care integreaza Date, Internet si Voce intr-un singur sistem. Acesta furnizeaza un serviciu complet in cel mai simplu mod posibil: OmniPCX Office este modular, ceea ce inseamna ca poate fi adaptat nevoilor specifice fiecarui client.

OmniPCX Office poate gestiona date, internet, voce si sa convearga aplicatii precum servicii internet, gestionare apel, mobilitate, CTI.

OmniPCX Office este un instument (server) cu aplicatii preconfigurate, toate cerintele clientului, aflandu-se intr-o cutie (conceptul all-in-a-box).

OmniPCX Office poate furniza aceleasi caracteristici ca un router cu un firewall, ca un server de e-mail, ca un server CTI si un server Proxy cache. Are un cost eficace: o singura infrastructura pentru Voce si Date, accesul la Internet. Este simplu de configurat: printr-un singur acces pentru interfata de management. Este usor de intretinut: clientul nu este obligat sa angajeze un manager IT deoarece are doar o singura interfata de gestionat.

In plus ALCATEL este primul fabricant care a ales LINUX, un sistem aprobat pe scara larga in industria de calculatoare.
[ citeste mai mult ]
 


 
OmniPCX Office este un instrument de e-comunicatii.

Concernul francez Alcatel a lansat de curand un nou produs pe piata telecomunicatiilor. Este vorba despre sistemul OmniPCX Enterprise, solutia ce ofera raspunsul la nevoile de dezvoltare actuala sau viitoare impuse de cerintele de comunicatie in permanenta schimbare.

OmniPCX Enterprise este succesorul lui OmniPCX 4400, centrala telefonica cea mai bine vanduta din lume. Premiile castigate de aceasta noua versiune o catalogheaza drept "cel mai puternic sistem de comunicatii din lume".

OmniPCX Enterprise (OXE) este un sistem integrat, utilizand cele mai noi standarde in telecomunicatii. Sistemul functioneaza pe orice tip de arhitectura de retea prezenta sau viitoare constituindu-se in platforma ideala pentru o intreprindere care utilizeaza comunicatii VoIP (Voice over IP). Solutia este conceputa pentru utilizarea pe termen lung, cu posibilitatea up-gradarii la noi cerinte.
OmniPCX Enterprise ruleaza pe Linux, oferind posibiliatea comunicarii multimedia: voce, date, video. OXE beneficiaza de un mecanism redundant ce confera intregului sistem fiabilitate si robustete, maximizand timpul de functionare al echipamentului.

[ citeste mai mult ]
 
2007-2019 Well Service
Home        Clienti        Centrale        Telefoane        Cablari        Contact      GDPR     Link-uri